Fitxa d'activitat

I Congrés Internacional sobre Retroacció Correctiva Escrita en L1 i L2 (WCF23)

Data
14/04/2023 - 15/04/2023
Hora
Tot el dia
Localització
Aula Magna UVic-UCC
C/ Laura, 13
08500 Vic
Descripció

El I Congrés Internacional sobre Retroacció Correctiva Escrita en L1 i L2 (WCF23) serà presencial a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya i tindrà lloc el divendres 14 d’abril i el dissabte 15 d’abril de 2023.

El congrés té quatre objectius principals:

  1. Apropar la recerca en retroacció correctiva escrita i la pràctica a l’aula
  2. Debatre les semblances i diferències en la retroacció correctiva escrita en contextos L1 i L2
  3. Debatre la connexió entre la recerca en retroacció correctiva escrita i la formació del professorat
  4. Difondre la recerca sobre retroacció correctiva escrita a tots els nivells educatius (contextos educatius obligatoris i no obligatoris)

Les inscripcions s’obriran al novembre. Podeu consultar tota la informació a la web del I Congrés Internacional sobre Retroacció Correctiva Escrita en L1 i L2 (WCF23).

Aquest congrés està organitzat pel grup de recerca Glossa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, amb la col·laboració del grup de recerca Elbec de la Universitat Autònoma de Barcelona. El congrés està finançat pels projectes “Mestres i retroacció correctiva escrita” (2020ARMIF 0025, Generalitat de Catalunya), PIRE2021 (Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya) i pels “Ajuts per a l’organització d’activitats en l’àmbit de la divulgació  científica i de la formació en matèria de recerca de la UVic-UCC” (Vicerectorat de Recerca i Transferència de Coneixement).

Imprimeix Imprimeix
Map Unavailable
Comparteix l'article