Fitxa d'activitat

Flora i vegetació. Sortides naturalistes a Osona 2022

Data
28/05/2022
Hora
09:00
Localització
Torre dels Frares, UVic-UCC
Carrer de la Laura, 7
08500 Vic
Descripció

Els boscos i prats tenen un gran valor paisatgístic. Per garantir la conservació de la biodiversitat, és necessari mantenir un paisatge en mosaic a la muntanya mitjana i fer front als canvis en els usos agrícoles i ramaders i al despoblament progressiu dels darrers anys.

Farem un recorregut botànic en un indret amb diferents tipologies de boscos i de prats, on s’aprendrà a identificar les espècies vegetals més característiques i es comentaran les seves particularitats i requeriments ecològics.

A càrrec de Albert Palou i Carme Casas, Grup de Naturalistes d’Osona (GNO – ICHN). En el marc de la Setmana de la Natura.

 

Més informació

  • Es recomana portar llanterna i quelcom per picar.
  • Cal inscripció omplint aquest formulari per a cada participant a l’activitat.
  • Activitat gratuïta
  • Els desplaçaments es fan de manera particular i per compte propi. Les activitats únicament estan cobertes per l’assegurança de Responsabilitat Cívil de l’organització. La resta de successos que es puguin esdevenir no tenen cobertura. Les dades facilitades seran enviades a la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN) amb la finalitat de tramitar l’assegurança per l’activitat.
  • En el cas que ens doneu el consentiment per enviar-vos informació la finalitat de les vostres dades només seran per enviar-vos informació de les activitats programades pel Museu del Ter.
Imprimeix Imprimeix
Map Unavailable
Comparteix l'article