Fitxa d'activitat

Cartell de Feynman Total

Feynman Total

Data
28/11/2017
Hora
19:00
Localització
Ateneu Barcelonès
Carrer Canuda, 6
08002 Barcelona
Descripció

Jornada “Tribut a Richard Feynman: el Nobel que va canviar la història de la Física” amb què es presenta Feynman Total, el programa d’activitats amb motiu del centenari aquest 2018 del naixement del cèlebre físic, organitzada per Espai Nano amb la col·laboració de l’Ateneu Barcelonès.

La jornada a l’Ateneu Barcelonès ret homenatge al Premi Nobel Richard Feynman i servirà per presentar els actes del seu centenari de l’any 2018. Així mateix, també es presentarà Espai Nano, el Grup de Comunicació i Divulgació de la Nanotecnologia de l’Associació Catalana de Comunicació Científica, organitzador de l’acte.

A l’acte es parlarà de la vida i obra de Richard Feynman, i s’obrirà un espai debat sobre la seva figura i la figura del científic. L’esdeveniment, conduït per Jordi Diaz (CCiT UB), s’iniciarà amb una presentació del Personatge, en majúscula, per part de Toni Pou (Eduscopi, Diari ARA).

També comptarà amb una Taula Rodona sobre “La figura del científic”, moderada per Anna May (ICMAB), i on participaran Ignasi Gispert (Applied Nanoparticles), Claudi Mans (Professor Emèrit UB), Joan Mendoza (Filòsof i Microscopista CCiTUB), Àngela Garcia (eduxarxa/UB) i Victor F. Puntes (VHIR/ICN2).

Jordi Notó (periodista freelance) també intervindrà a l’acte amb un monòleg sobre Feynman. Finalment, Mara Carmona (UAB) i Yolanda Fernández (Institut Mercè Rodoreda) presentaran les activitats de l’any 2018.

Més informació

Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article