Fitxa d'activitat

Explorant el Futur i la Creativitat Tecnològica amb LilyPad Arduino Tèxtil #SC23CAT

Data
06/11/2023 - 19/11/2023
Hora
10:00
Localització
Elisava
La Rambla 30-32
08002 Barcelona
Descripció

Amb aquesta activitat de la SC23 et donem la benvinguda a l’emocionant món de la tecnologia vestible amb LilyPad Arduino!

Aquest taller està dissenyat per endinsar-te al fascinant univers de l’electrònica, la confecció i la creativitat. En aquest taller, us embarcareu en un viatge d’aprenentatge on transformareu la roba en una plataforma interactiva i futurista.

Alguna vegada t’has preguntat com la tecnologia pot ser part de la moda? En aquest taller descobriràs que sí, pot ser! A través de la màgia de LilyPad Arduino, aprendràs a combinar l’electrònica amb la confecció per crear peces intel·ligents i accessoris interactius que poden respondre al teu entorn i emocions.

El que experimentaràs:

 1. Introducció a la Tecnologia Vestible: Aprendràs sobre la història i el potencial de la tecnologia vestible en la vida quotidiana.
 2. Conceptes Bàsics d’Arduino: T’endinsaràs en el món de la programació i l’electrònica utilitzant la plataforma LilyPad Arduino.
 3. Disseny i Confecció Creativa: Descobriràs com cosir circuits a la teva roba i accessoris per donar vida a les teves idees.
 4. Projectes Pràctics: Crearàs els teus propis dissenys, des d’una polsera amb llums LED fins a una samarreta interactiva que reacciona als aplaudiments o al moviment.
 5. Innovació: Aprendràs a pensar de manera creativa i a dissenyar projectes que solucionin problemes reals o que simplement siguin divertits.
 6. Presentació de projectes: Tindràs l’oportunitat de mostrar les teves creacions i compartir les teves idees amb companys.

Aquest taller és una oportunitat perquè et submergeixis en l’emocionant món de la tecnologia i la moda d’una manera única. No necessites experiència prèvia en programació ni confecció. Només necessites la teva curiositat i el teu entusiasme. Al final del taller, no només hauràs adquirit habilitats tècniques, sinó que també hauràs descobert noves formes d’expressió i creativitat. Uneix-te a nosaltres i prepara’t per transformar la teva roba en una obra mestra tecnològica que deixarà tothom impressionat!

Taller a càrrec de Jonathan Chacón, responsable de l’àrea de Gestió i Dades del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial d’Elisava.

Més informació:

 • Taller gratuït adreçat a estudiants 1r i 2n Batxillerat i Cicles Formatius.
 • Lloc de celebració: Elisava, Facultat de Disseny i Enginyeria de la UVic-UCC (La Rambla 30-32, 08002 Barcelona).
 • Aforament: 23-25 estudiants per grup.
 • El taller s’impartirà entre el 6 i el 19 de novembre els matins de 10h a 12h.
 • Per inscriure’s cal enviar un correu a Elisabet Sau -> grau@elisava.net

 

Imprimeix Imprimeix
Map Unavailable
Comparteix l'article