Fitxa d'activitat

Entre la Terra i el cel: Bcn Rocks

Data
10/05/2017
Hora
18:00
Localització
La Pedrera
Passeig de Gràcia, 92
08008 Barcelona
Descripció

Ruta “Entre la Terra i el cel: Bcn Rocks”, per introduir-nos a la geologia a través d’una aplicació que segueix alguns dels edificis més emblemàtics de Barcelona, organitzada per La Fàbrica del Sol. A càrrec del Departament de Mineralogia, Petrologia i Geologia Aplicada de la Universitat de Barcelona, en col·laboració amb La UB Divulga i el Mapa B+S. En el marc del Festival Vilamon, el Festival del Turisme Responsable de Barcelona.

Roques, pedres, meteorits, astres i planetes ens parlen i ens expliquen els secrets del passat, només cal saber-los interpretar per descobrir la ciutat de Barcelona des d’una perspectiva científica i cultural nova.

L’app BCN Rocks ens oferirà una mirada diferent dels nostres edificis. En aquesta ruta, descobrirem que si ens acostem i ens mirem de prop els edificis de Barcelona, els materials que s’hi han utilitzat ens en narraran la seva història, des de l’època romana fins a l’actualitat. A més, l’aplicació ens permetrà seguir explorant pel nostre compte amb altres rutes dissenyades, visitar edificis emblemàtics coneixent-ne la història i les roques i elements que els formen i experimentar al laboratori virtual, creant les nostres pròpies roques. Podeu veure un vídeo de l’aplicació aquí, és molt important que us la descarregueu abans del dia de la ruta i investigueu el seu funcionament. Trobareu una guia d’ús aquí.

Cal inscripció prèvia. Activitat gratuïta.

Més informació

Imatge: La Fàbrica del Sol
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article