Fitxa d'activitat

Ens endinsem al subsòl de la ciutat per conèixer-ne tots els secrets!

Data
23/03/2022
Hora
18:00
Descripció

Visita virtual gratuïta al Dipòsit de regulació d’aigües pluvials del Parc de Joan Miró.

T’agradaria saber com es gestionen les aigües pluvials de la ciutat? Com s’eviten les innundacions? Com es fa per cuidar l’aigua de les platges quan plou intensament? Acompanya’ns a conèixer el subsòl de la ciutat i trobaràs la resposta a totes les teves preguntes. El dimecres 23 de març entrarem virtualment al Dipòsit de regulació d’aigües pluvials del Parc Joan Miró i aprendrem per què els dipòsits són elements clau a les ciutats mediterrànies per fer front als efectes del canvi climàtic. També plantejarem la importància del cicle de l’aigua a les grans ciutats com Barcelona i tots els tipus d’aigua que hi ha. Ens endinsarem a les entranyes de la ciutat per a conèixer-ne tots els secrets!

L’activitat es realitzarà mitjançant la plataforma Zoom. L’enllaç per accedir a la sala s’enviarà per correu electrònic (en un recordatori) abans de l’activitat. S’aconsella utilitzar auriculars de bona qualitat. Cal inscripció prèvia!

Organitzat per la Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB) en el marc del Dia Mundial de l’Aigua.

 

*Les dates o dinàmiques de les activitats poden veure’s afectades a causa de la covid-19. Quan hi hagi canvis, ens posarem en contacte amb vosaltres. Us agraïm la comprensió.

Més informació

Inscripció prèvia

Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article