Fitxa d'activitat

El nou verd

Data
04/06/2020
Hora
18:00
Descripció

Som en plena desescalada i comencem a descobrir què és i si existeix “la nova normalitat” a la què  es refereixen polítics i mitjans de comunicació. El que ja hem pogut comprovar durant el confinament és com ha canviat la relació  de molts de nosaltres amb el verd: negada la possibilitat del contacte directe amb els paisatges naturals durant moltes setmanes, hem mirat amb uns altres ulls les plantes de casa, les del balcó, els arbres del carrer, els seus jardins i els seus horts, alguns d’ells inexistents abans de la pandèmia. Ha vingut per quedar-se, aquesta nova mirada cap al verd? Recopilarem anècdotes, experiències i aprenentatges per mirar de respondre aquesta qüestió i donar pas al Dia Mundial del Medi Ambient amb l’esperança que aquest brots sí, siguin verds i reals.

Emma Quadrada, periodista i codirectora del festival Liternatura, entrevistarà i recollirà les experiències de confinament en directe de:

  • My Farmily App, servei de venda online i lliurament de fruites i verdures de KM0 a la ciutat de Barcelona (provinents del Baix Llobregat, Vallès Occidental i Maresme).
  • Enric Rojo, arquitecte.
  • Laia Llobera, filòloga i poeta.

L’activitat és virtual (Plataforma Zoom) i gratuïta però  requereix inscripció prèvia.

Més informació:

Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article