Fitxa d'activitat

Ecodissenya el teu futur

Data
03/12/2015
Hora
18:00
Localització
Aula Ambiental Sagrada Família
Lepant 281
08013 Barcelona
Descripció

Taller de consum conscient, sostenible i equitatiu “Loucomcau” a càrrec d’Ana Villagordo, organitzat per l’Aula Ambiental de la Sagrada Família.

Tots som dissenyadors potencials. En el taller Loucomcau us possibilitarem ser-ho per una estona. Però no sereu qualsevol tipus de dissenyador, sereu ecodissenyadors. A més, us aproparem a una visió cíclica de l’economia en la que tots tenim un paper clau. Com a consumidors i ciutadans hem de ser conscients de les veritables opcions que tenim de millorar el nostre entorn i el nostre futur comú. Essent ecodissenyadors per una tarda entendreu com es concep un bon producte i us emportareu més eines per a un consum responsable i conscient. Fins ara només heu consumit però ara també haureu de dissenyar, i ho haureu de fer bé! Us atreviu?

L’objectiu del taller és dissenyar un producte que eviti el trencament d’un ou en caure a terra des de certa alçada. El repte, però, és fer-ho amb el menor impacte ambiental possible. Us facilitarem materials, eines i criteris de disseny sostenible perquè els apliqueu en un bon producte final. Aconseguireu salvar l’ou?

Taller gratuït, inscripció prèvia obligatòria al tel. 934 350 547 o a info@aulambiental.org.

Més informació

Imatge. Anita. Flickr 
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article