Fitxa d'activitat

Drets sexuals i reproductius en temps de pandèmia: COVID-19, maternitat i violència

Data
29/11/2021
Hora
12:00
Descripció

Acte de presentació dels primers resultats de l’estudi Maternitat i COVID19, desenvolupat per la Càtedra UNESCO: Dones, Desenvolupament i Cultures i el Grup de Recerca Societats, Polítiques i Comunitats inclusives, ambdós de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

A càrrec de:

Christel Keller Garganté és estudiant de doctorat del Programa Interuniversitari d’Estudis de Gènere: Cultura, Societat i Polítiques, investigadora predoctoral al grup de recerca Societat, Polítiques i Comunitats Inclusives (SoPCI) de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, i membre de la Càtedra UNESCO Dones, Desenvolupament i Cultures a la mateixa universitat. 
Sandra Ezquerra és coordinadora del Grup de Recerca Societats, Polítiques i Comunitats Inclusives (SoPCI) de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. És també professora agregada a la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar (FCSB) i Directora de la Càtedra UNESCO Dones, Desenvolupament i Cultures de la mateixa universitat. 
Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article