Fitxa d'activitat

Disseny urbà, transport i salut a les ciutats de Vic i Barcelona.

Data
09/06/2022
Hora
09:00
Localització
Sala Segimon Serrallonga – Masia Torre dels Frares
Carrer de Perot Rocaguinarda, 17
Vic
Descripció

Presentació de la sèrie de publicacions a The Lancet Global Health “Disseny urbà, transport i salut a les ciutats de Vic i Barcelona”.

Una nova sèrie de cinc articles publicats a The Lancet Global Health sobre un estudi pioner en urbanisme i salut a nivell mundial liderat per la universitat australiana Royal Melbourne Institute of Technologoy (RMIT University) i en el qual ha participat la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), defensa la creació de ciutats més saludables i sostenibles a partir d’una anàlisi en profunditat de cinc indicadors: la proximitat al transport públic i als comerços d’alimentació, la capacitat per poder-se desplaçar caminant, la densitat de població de la ciutat, la connectivitat de carrers i l’accés públic a un espai obert.

Les intervencions de les persones participants seran en català, castellà i anglès. L’acte serà híbrid, podreu assistir presencialment a la Sala Segimon Serrallonga de la UVic-UCC, i també es podrà seguin en directe pel canal de youtube de la UVic-UCC.

Més informació

Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article