Fitxa d'activitat

Desmuntant les factures de gas i electricitat

Data
16/02/2022
Hora
17:00
Localització
La Fàbrica del Sol
Passeig de Salvat Papasseit, 1,
08001 Barcelona
Descripció

Taller per aprendre a interpretar les factures de gas i electricitat. Empodera’t i estalvia!: T’agradaria entendre les teves factures de gas i electricitat? Saps quines opcions tens a l’hora d’escollir companyies d’energia o si tens contractada més potència de la que necessites?

Aquest taller treballa cadascun dels conceptes que apareixen a la factura amb l’objectiu d’entendre què s’està pagant, quines opcions tenim i com podem reduir l’import de les nostres factures simplement optimitzant el contracte de subministrament. Coneixerem tot el que necessites saber i desxifrarem els diferents continguts de les factures: el consum, els impostos, el manteniment i el lloguer. Porta les teves factures de llum i gas i resoldrem els dubtes més freqüents.

Aquesta activitat forma part del programa Carrega’t d’Energia. Organtiza Aula Ambiental de Ciutat Vella. En el marc del Dia Mundial de l’Energia.

L’activitat és gratuïta per als participants però comporta una despesa de diners públics. Si us plau, comproveu la vostra disponibilitat abans d’inscriure-us-hi. Les baixes poden provocar que les persones en llista d’espera no puguin aprofitar les vacants.

*Les dates o dinàmiques de les activitats poden veure’s afectades a causa de la covid-19. Quan hi hagi canvis, ens posarem en contacte amb vosaltres. Us agraïm la comprensió.

Més informació:

Cal inscripció prèvia.

Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article