Fitxa d'activitat

Delta Birding Festival 2015

Data
18/09/2015 - 20/09/2015
Hora
Tot el dia
Localització
Món Natura Delta de l’Ebre
Carretera de les Salines a Poblenou del Delta, s/n
43870 Amposta
Descripció

Celebració del Delta Birding Festival, el festival ornitològic únic que es celebra a l’estat espanyol i que destina el benefici econòmic de les entrades a projectes relacionats amb l’avifauna.

La celebració d’aquest festival al Delta de l’Ebre, un dels espais naturals més importants de la Mediterrània Occidental, vol oferir un programa d’activitats ampli i esperem que molt atractiu, amb conferències, cursos, tallers, concursos, etc. acompanyat d’una gran fira de productes i serveis per l’ornitòleg i persones que gaudeixen de la natura en general.

Seguint l’empremta marcada a la primera edició, tornarem a gaudir de la participació d’ornitòlegs de renom internacional com Hadoram Shirihai, Dick Forsman, Martin Garner o Markus Varesvuo juntament amb altres més propers com Dani Lopez Velasco, Juan Varela, Toni Llobet, Jose Luis Copete, Javier de la Puente, Joan Ferrer, Carles Carboneras, Aleix Comas, Ponç Feliu i Martí Franch, entre d’altres. També comptarem amb la presència de Dominic Mitchell, editor de la revista Birdwatch.

També s’oferirà l’oportunitat excepcional de visitar la llacuna de l’Alfacada, el tresor més ben guardat del Delta de l’Ebre, on es gaudirà d’una demostració d’anellament, fer sortides per a principiants a l’entorn del festival, sortides amb vaixell a mar obert o riu amunt per a observar aus marines o participar en tallers de digiscoping, foto-trampeig, identificació auditiva, il·lustració d’ocells, caixes-niu i menjadores…

Oryx, la botiga de l’amant de la natura, és la impulsora del Delta Birding Festival que organitza conjuntament amb l’Institut Català d’Ornitologia i la Fundació Catalunya – la Pedrera, entitats de reconegut prestigi dedicades a l’estudi i la conservació dels ocells i dels espais naturals.

Més informació

Imatge: Octavi Planells
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article