Fitxa d'activitat

Curiosity, el gran explorador de Mart

Data
13/11/2014
Hora
19:00
Localització
Agrupació Astronòmica de Barcelona
Carrer de Viladomat, 291
08029 Barcelona
Descripció

Conferència “Curiosity, el gran explorador de Mart”, a càrrec d’Àngel Massallé, antic president de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell, organitzada per l’Agrupació Astronòmica de Barcelona.

El 13 d’agost del 2012, el president dels Estats Units, Barack Obama, va trucar mentre era a bord de l’Air Force One, als membres de la NASA que havien participat en l’aterratge del Curiosity, el dia 6 d’agost d’aquell any, i els va felicitar dient-los: “Sou l’exemple de l’enginy i del coneixement americà. Realment aquest és un èxit increïble”.

El president parlava de un èxit increïble, tan sols per que la nau havia arribat al seu destí, però encara havia de començar el seu veritable periple que no ha fet mes que augmentar l’èxit de la missió d’aquest gran explorador de Mart.

Avui parlarem d’aquesta sonda, dels seus antecedents, de la missió Mars Science Laboratory, de com és el Curiosity, del seu llançament, viatge i aterratge a Mart, de les descobertes que està fent i de les noves missions que ja estan previstes.

Més informació:

Loading Map....
Comparteix l'article