Fitxa d'activitat

Cryptoparty

Data
30/01/2015
Hora
16:15
Localització
Citilab
Plaça Can Suris, s/n
Cornellà
Descripció

Citilab acull una Cryptoparty per aprendre a navegar per internet de forma segura.

Les cryptoparties són tallers ens els que s’explica als assistents com instal·lar, configurar i fer servir les eines bàsiques per navegar i usar internet d’una manera més responsable, sabent els riscos que es poder córrer en cada moment i avaluant si els usuaris els volen assumir o no.

L’activitat s’adreça a usuaris mig i a persones sensibles al tema, sigui quin sigui el seu nivell de coneixement en aquest àmbit, que vulguin saber una mica més sobre com protegir les seves comunicacions i dades personals. I, en general, a tothom qui vulgui compartir els seus coneixements amb altres usuaris que no dominen tant el tema. L’objectiu és difondre i divulgar aquestes eines i procediments al públic en general, sobretot d’àmbit no tècnic.

Què cal portar de casa?

Els assistents hauran de fer una còpia de seguretat abans de venir i portar el seu ordinador/dispositiu actualitzat amb la darrera versió del sistema operatiu. També actualitzat el Firefox i el Thunderbird i carregador, cables, una memòria USB buida (no importa la capacitat) i bon humor.

Si esteu interessats podeu gestionar la inscripció en aquest enllaç

Més informació

Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article