Fitxa d'activitat

Congrés Women in Data Science Barcelona (WiDS-Barcelona 2021)

Data
22/06/2021
Hora
Tot el dia
Localització
Campus Nord Universitat Politécnica de Catalunya
Carrer de Jordi Girona, 1, 3
08034 Barcelona
Descripció

No et perdis el Women in Data Science Barcelona (WiDS-Barcelona 2021), un esdeveniment lliure i gratuït que celebrarem el 22 de juny de 2021 a Barcelona sota un format híbrid virtual/presencial. WiDS-Barcelona 2021 té com a propòsit inspirar i educar sobre les noves tecnologies digitals com a eines per millorar la qualitat de vida i la igualtat en la societat, i alhora promoure la diversitat i la participació de la dona en disciplines científiques i tecnològiques. Comptarem amb referents en les àrees d’innovació, ciència de dades i intel·ligència artificial.

WiDS-Barcelona 2021 serà retransmès en directe per streaming i també per Fibracat.tv. Consulta el programa i els detalls de la connexió a la Web (LINK). Inscriu-te amb antelació de forma gratuïta.

WiDS-Barcelona 2021 és un esdeveniment independent organitzat per les ambaixadores de WiDS a Barcelona Karina Gibert (IDEAI-UPC) i Paula Petrone (ISGlobal), coincidint amb la Conferència mundial anual Women in Data Science (WiDS) que se celebra a la Universitat de Stanford i en més de 150 ubicacions a tot el món.

Per inscriure’t, omple aquest formulari.

Imprimeix Imprimeix
Map Unavailable
Comparteix l'article