Fitxa d'activitat

Colònies d’estiu científiques “Oceans Camp”

Data
27/06/2021 - 03/07/2021
Hora
Tot el dia
Descripció
L’Oceans Camp és una estada d’una setmana en un càmping a l’Ametlla de Mar, on l’eix conductor principal són el mar i l’snorkel, i que enguany treballarà dues temàtiques d’actualitat: els ODS i la Dècada dels Oceans. Estan pensades per a canalla de 10 a 16 anys amb inquietuds científiques o naturalistes, i es treballa sempre aplicant el mètode científic. Una de les activitats estrella és que fem un bateig de submarinisme i snorkel nocturn, entre d’altres coses.
Des de Plàncton, Divulgació i Serveis Marins ens dediquem a la divulgació del mar des de les Terres de l’Ebre. Fa anys que apostem per buscar nous camins per a divulgar el mar, i especialment els ecosistemes marins que tenim a casa nostra i les seves problemàtiques. En aquest camí ja fa uns anys que vam crear diverses activitats des del nostre centre de submarinisme: un casal d’estiu científic (enguany és el 7è any) així com unes colònies d’estiu científiques: l’Oceans Camp, per tal de treballar amb els infants l’amor per la mar i el seu coneixement.
Més informació:
Si voleu saber-ne més o voleu fer-ho arribar a famílies amb  infants i adolescents amb interès sobre el tema, aquí teniu l’enllaç: https://www.planctondiving.cat/colonies-destiu-oceans-camps-2021/
Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article