Fitxa d'activitat

Citizen Science Day

Data
16/04/2015
Hora
10:00
Localització
Disseny HUB Barcelona
Plaça de les Glòries Catalanes, 37
08018 Barcelona
Descripció

Segona edició de Citizen Science Day dins del Novum, Festival Ciència i Tecnologia Innovació.

En aquesta trobada on els principals actors de la ciència ciutadana compartiran experiències, coneixements i reflexions. L’objectiu és consolidar i reconèixer la ciència ciutadana a la ciutat i generar espais de confiança mitjançant l’Oficina de Ciència Ciutadana del BCNLab per compartir i fer créixer els projectes existents.

La jornada finalitzarà amb una conferència oberta al gran públic a càrrec de Liz Barry,  fundadora de Public Lab, una comunitat de ciències mediambientals DIY, pionera en el seu àmbit i amb seu a Nova York. L’activitat és en anglès. L’aforament és limitat i cal inscripció prèvia.

El Citizen Science Day d’aquest any proposa noves sessions especifiques sobre enfocaments, eines i tecnologies útils per a la ciència ciutadana (finançament, participació ciutadana, validació, tractament i visualització de dades, eines DIY, open data, etc..). Els diferents projectes de ciència ciutadana també es podran donar a conèixer a través de rodes de presentacions, per buscar col·laboradors i difondre material.

Es presenta l’estat actual de l’Oficina de Ciència Ciutadana, les possibilitats d’incorporació a nous projectes, el Catàleg de Ciència Ciutadana i la convocatòria dels primers Premis de Ciència Ciutadana.

Més informació

Imatge: Barcelona Lab
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article