Fitxa d'activitat

Càpsules de traducció 2021-22: Reptes de la docència de la traducció en el segle XXI

Data
27/10/2021
Hora
19:00
Descripció

Conversa entre Ester Torres i Lucrecia Keim en català (disponible amb subtítols en espanyol a partir del dia 3 de novembre).

Ester Torres-Simón és traductora, investigadora i professora de llengua coreana i traducció a la UAB. Té una llarga experiència com a docent en universitats com la Chonbuk National University, la Universitat Oberta de Catalunya i la Universitat Rovira i Virgili, on ha coordinat el Màster de Traducció Professional. S’interessa per la circulació literària en traducció i pels vincles  entre el mon professional, l’acadèmic i la tercera missió (desenvolupament curricular, Wikipedia, pòsters, traducció indirecta).

Lucrecia Keim Cubas és professora de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes de la UVic-UCC. És docent de llengües i traducció i, fins el curs 2019-20, va impartir “Didàctica de la traducció” en el Màster en Traducció Especialitzada. Coordina la línia d’ensenyament i aprenentatge de llengües estrangeres del grup d’investigació GRAC. Les seves línies d’investigació són les segones llengües i la comunicació intercultural i la seva didàctica.

Més informació

Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article