Fitxa d'activitat

Imatge de l'activitat Cap a una economia circular

Cap a una economia circular

Data
11/11/2016
Hora
10:00
Localització
Bústies de recollida pneumàtica de Plaça de Lesseps número 12, cantonada amb carrer Torrent de l’Olla, davant les grades i els camps de petanca i en front a una farmàcia
Plaça de Lesseps, 12
Barcelona
Descripció

Visita combinada “Cap a una economia circular: factor tecnològic, factor humà” a l’estació pneumàtica de Lesseps i al Punt Verd Col·laborador Tabuenca. En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, organitzada per La Fàbrica del Sol.

Visitarem l’estació pneumàtica de Lesseps i el Punt Verd Col·laborador Tabuenca com a exemples diferents de la gestió dels residus.

Descobrirem el destí dels materials quotidians i com es reintrodueixen en els cicles productius o naturals. L’estació de recollida pneumàtica de Lesseps compta amb un sistema de recollida urbana altament tecnològic i capaç de gestionar ràpidament grans volums de materials en entorns urbans molt densos. Amb una filosofia completament diferent, el Punt Verd Col·laborador Tabuenca és un antic drapaire reconvertit en punt verd. Es tracta d’una empresa familiar, amb fort arrelament al barri i que fa una tasca que va més enllà de la recollida de materials.

Cal inscripció prèvia. Activitat gratuïta.

Més informació
Imatge: La Fàbrica del Sol
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article