Fitxa d'activitat

«Cafès Científics UB» – Impactes socials de la globalització

Data
21/11/2023
Hora
18:00
Localització
Espai Mallorca
plaça de Vicenç Martorell, 1, 08001 Barcelona
Barcelona
Descripció

Seguim amb els Cafès Científics de la UB!

El cicle de col·loquis en què diferents especialistes de l’àmbit universitari reflexionen sobre qüestions actuals. Les temàtiques són molt diverses i cada una d’elles és analitzada des de diferents àmbits del coneixement. Nosaltres posem el cafè i la recerca, i esperem el públic per generar el diàleg i l’intercanvi! Us hi esperem!


«Cafès Científics UB» – Impactes socials de la globalització

Què entenem per globalització? És un terme que sovint ens envolta, però que potser no tenim massa clar en què consisteix. Produeix conseqüències positives i negatives? Què ens diu la història? I cap a on anem ara? Estem immersos en un procés de hiperglobalització o, pel contrari, de desglobalització? En aquesta conversa es parlarà d’aspectes generals, però també concrets, del procés de globalització. com, per exemple, de quina manera aquest fenomen ha pogut transformar el treball assalariat.

Més informació:

  • Especialistes:
    Ramon Ramon-Muñoz. Departament d’Història Econòmica, Institucions, Política i Economia Mundial. Facultat d’Economia i Empresa.
    Javier Tébar Hurtado. Departament d’Història i Arqueologia. Facultat de Geografia i Història.
  • Moderació: Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+I)
  • Públic: general (aforament per a trenta-cinc persones amb inscripció prèvia)
  • INSCRIPCIONS

 

El cicle de col·loquis se celebrarà les tardes d’octubre i novembre, tota la programació està disponible a la pàgina web del projecte.

Els Cafès Científics de la UB estan organitzats conjuntament per la Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+I) de la UB, la delegada del rector per a la divulgació científica, i diverses facultats i instituts de recerca de la UB, amb el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia del Ministeri de Ciència i Innovació i el cofinançament del programa de recerca i innovació Horitzó Europa de la Unió Europea, en el marc del projecte NitRecerCat (101061189). Els cafès científics de la UB s’organitzen amb motiu de la celebració de la Nit Europea de la Recerca (European Researchers’ Night), que, sota el lema «Recerca pel canvi», vol oferir tot un seguit d’activitats de promoció de la recerca.

Imprimeix Imprimeix
Map Unavailable
Comparteix l'article