Fitxa d'activitat

«Cafès Científics UB» – Crisi climàtica, com ens podem adaptar?

Data
22/11/2023
Hora
18:00
Localització
Espai Mallorca
plaça de Vicenç Martorell, 1, 08001 Barcelona
Barcelona
Descripció

Seguim amb els Cafès Científics de la UB!

El cicle de col·loquis en què diferents especialistes de l’àmbit universitari reflexionen sobre qüestions actuals. Les temàtiques són molt diverses i cada una d’elles és analitzada des de diferents àmbits del coneixement. Nosaltres posem el cafè i la recerca, i esperem el públic per generar el diàleg i l’intercanvi! Us hi esperem!


«Cafès Científics UB» – Crisi climàtica, com ens podem adaptar?

Probablement cap de nosaltres, aquells humans que habitem actualment el planeta, no recorda un període tan llarg de temperatures tan elevades. Hem de prendre mesures per frenar la nostra contribució a l’escalfament global i al mateix temps protegir-nos i adaptar-nos als efectes adversos del canvi climàtic. Però, com el canvi climàtic està impactant la nostra societat? El sistema socioeconòmic actual està arribant al seu límit? Quines adaptacions s’hauran, o s’han de fer per adaptar-nos? Què pot fer la ciutadania davant d’aquesta crisi global? Podem valorar l’impacte de l’acció social de la lluita en aquest context?

  • Especialistes:François Cohen. Departament d’Economia. Facultat d’Economia i Empresa.Mònica Serrano. Departament d’Economia. Facultat d’Economia i Empresa.
  • Moderació: Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+I)
  • Públic: general (aforament per a trenta-cinc persones amb inscripció prèvia)

 

INSCRIPCIONS


Més informació:

El cicle de col·loquis se celebrarà les tardes d’octubre i novembre, tota la programació està disponible a la pàgina web del projecte.

Els Cafès Científics de la UB estan organitzats conjuntament per la Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+I) de la UB, la delegada del rector per a la divulgació científica, i diverses facultats i instituts de recerca de la UB, amb el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia del Ministeri de Ciència i Innovació i el cofinançament del programa de recerca i innovació Horitzó Europa de la Unió Europea, en el marc del projecte NitRecerCat (101061189). Els cafès científics de la UB s’organitzen amb motiu de la celebració de la Nit Europea de la Recerca (European Researchers’ Night), que, sota el lema «Recerca pel canvi», vol oferir tot un seguit d’activitats de promoció de la recerca.

Imprimeix Imprimeix
Map Unavailable
Comparteix l'article