Fitxa d'activitat

Imatge del projecte ArqueUB

ArqueUB, la vida al Raval en segles passats

Data
08/07/2016
Hora
17:30
Localització
Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona
Carrer Montalegre, 6
08001 Barcelona
Descripció

Visita taller “ArqueUB, com vivien els veïns del Raval de segles passats”, organitzada per la Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+i) de l’Àrea de Comunicació de la UB i pel Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la Facultat de Geografia i Història de la UB, amb el suport del Ajuntament de Barcelona..

Alguna vegada has volgut veure de prop com treballa un arqueòleg? Saps que a Barcelona ho pots fer? Si t’interessa l’arqueologia, vols saber què s’amaga sota terra i descobrir com es treballa en aquesta disciplina, t’interessa ArqueUB.

ArqueUB és un projecte de divulgació científica que vol apropar el món de l’arqueologia a la ciutadania. Aquesta iniciativa gira a l’entorn del singular camp experimental de la UB ubicat en ple centre de la ciutat, al campus d’Humanitats, al barri del Raval. Aquesta activitat ofereix la possibilitat que els barcelonins descobreixin com era la vida dels habitants de la ciutat de temps passats. A partir de les explicacions d’arqueòlegs de la Universitat de Barcelona, els participants coneixeran en què consisteix la seva feina i descobriran què s’amaga sota el campus de la UB al barri del Raval.

L’activitat està destinada a persones majors de 15 anys, té una durada d’una hora i mitja, aproximadament, i compta amb 25 places com a màxim (es requereix un mínim de 10 persones per fer l’activitat). Se celebrarà els dies 1, 8 i 15 de juliol.

El lloc de trobada és a entrada de la Facultat de Geografia i Història de la UB, pel carrer de Montalegre.

Més informació

Il·lustració: Ramon Álvarez Arza / ArqueUB
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article