Fitxa d'activitat

ArqueUB, viure al Raval en el passat

Data
06/07/2018
Hora
17:00
Localització
Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona
Carrer Montalegre, 6
08001 Barcelona
Descripció

Visita-taller “ArqueUB, com vivien els veïns del Raval de segles passats” per descobrir com era la vida quotidiana dels habitants de la ciutat en el passat.

Alguna vegada has volgut veure de prop com treballa un arqueòleg? Saps que a Barcelona ho pots fer? Si t’interessa l’arqueologia, vols saber què s’amaga sota terra i descobrir com es treballa en aquesta disciplina, t’interessa ArqueUB.

La visita taller ‘ArqueUB, com vivien els veïns del Raval de segles passats’ ofereix la possibilitat que els barcelonins descobreixin com era la vida dels habitants de la ciutat de temps passats. A partir de les explicacions d’arqueòlegs de la Universitat de Barcelona, els participants coneixeran en què consisteix la seva feina i descobriran què s’amaga sota el campus de la UB al barri del Raval.

ArqueUB és un projecte de divulgació científica que vol apropar el món de l’arqueologia a la ciutadania. Aquesta iniciativa gira a l’entorn del singular camp experimental de la UB ubicat en ple centre de la ciutat, al campus d’Humanitats, al barri del Raval. El projecte està organitzat conjuntament per la Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+i) de l’Àrea de Comunicació de la UB i pel Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la Facultat de Geografia i Història de la UB, amb el suport del Ajuntament de Barcelona.

Detalls de l’activitat
  • Destinataris: més grans de 15 anys
  • Durada: aproximadament una hora i mitja
  • Dates i horaris: 29 de juny, 6, 13 i 20 de juliol de 2018 de 17.00 a 18.30 h.
  • Places: 25 places com a màxim per sessió. Es requereix un mínim de 10 persones per fer l’activitat. En cas que hi hagués cap canvi o s’anul·lés l’activitat, contactaríem amb tu mitjançant correu electrònic.
  • Punt de trobada: Part central del pati de la Facultat de Geografia i Historia, al costat de la lona del projecte
Més informació i inscripcions
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article