Fitxa d'activitat

Accelerant la ciència

Data
09/11/2015 - 10/01/2016
Hora
Tot el dia
Localització
CosmoCaixa
Isaac Newton, 26
08022 Barcelona
Descripció

Exposició “Accelerant la ciència”, del European Organization for Nuclear Research (CERN), organitzada pel CosmoCaixa, fins el 10 de gener.

Una exposició produïda pel CERN que itinera per diferents ciutats europees amb l’objectiu de difondre arreu les seves línies d’investigació i fer conscients els ciutadans de la seva utilitat.

Els visitants es veuran immersos en un espectacle audiovisual que explica l’evolució de l’univers des del moment del Big Bang fins avui.

Per mitjà de diferents interactius, podran descobrir com al CERN s’investiguen les partícules fonamentals, aquests petits maons de l’univers que formen el nostre món. Se’ls convida a qüestionar-se sobre què és una partícula fonamental i com de gran és, i a conèixer les diferents famílies de partícules que trobem a la teoria coneguda com a Model Estàndard.

D’altra banda, els visitants tindran l’oportunitat d’interactuar amb un model tridimensional d’un detector de partícules per veure com travessen les capes del detector i esbrinar quins successos es produeixen durant les col•lisions.

Més informació

Imatge: Maximilien Brice / CERN
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article