Fitxa d'activitat

25 N. Dibuixem per crear el món que volem

Data
25/11/2020
Hora
19:30
Descripció

Taller online de dibuix en què la il·lustradora Àfrica Fanlo ens guiarà per invocar a través del traç i el color el món que volem: sense violència contra la dona i la natura.

Volem commemorar el 25 N, Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones amb aquest taller de dibuix contra la violència.

El 25 N es va escollir internacionalment per commemorar el violent assassinat de les germanes i activistes polítiques Minerva, Patria i Maria Teresa Mirabal, assassinades per la policia secreta del dictador Rafael Trujillo a la República Dominicana.

En aquest taller, farem que el dibuix ens serveixi per invocar el món que volem: sense violència contra la dona i la natura. Es tracta d’una sessió de grup guiada per la il·lustradora Àfrica Fanlo, en la qual les persones participants dibuixarem des de casa seguint les seves indicacions.

El resultat d’aquesta trobada serà un collage col·lectiu de dibuixos en què, per damunt de la tècnica, haurem après a canalitzar emocions i desitjos a través del traç i el color. Un collage ecofeminista que invocarà un món sense violència.

Organitzada per l’Aula Ambiental de Ciutat Vella amb la col·laboració de La Biblioteca Francesca Bonnemaison.. En el marc del Dia Mundial per l’Eliminació de la Violència contra la Dona.

A càrrec d’Àfrica Fanlo, il·lustradora catalana.

L’activitat és gratuïta però  cal inscripció prèvia.

 

Més informació: 

Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article