Buscaciència és un portal digital que recull el coneixement que generen les activitats de divulgació científica, tecnològica, ambiental i sanitària que se celebren a Catalunya.

Aquest portal és una agenda on les fitxes de les activitats es complementen amb articles multimèdia que permeten ampliar el coneixement entorn a la temàtica d’aquests actes.

La iniciativa parteix de l’experiència d’èxit del bloc homònim, creat el setembre del 2009 per Octavi Planells, i respon a l’interès i suport de molts seguidors i entitats organitzadores d’actes.

Aquest és un projecte que pertany a l’Associació Catalana de Comunicació Científica i que compta amb el suport de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona.

Registre
  • Usuaris. Registrat a través d’aquest enllaç i podràs crear alertes de les activitats que t’interessin.
  • Entitats. Ets d’una entitat que organitza esdeveniments de divulgació científica? Col·labora amb el portal i anuncia les teves activitats. Per registrar-te, ves a aquest enllaç, omple el formulari de registre i envia’l. Rebràs un missatge de correu amb els següents passos a seguir. Si no el reps, comprova la teva carpeta de correu brossa.
Baixa

Si t’has registrat i et vols donar de baixa, envia un correu electrònic a info@buscaciencia.cat des de l’adreça del teu registre amb l’assumpte “Baixa” o a través del formulari de contacte d’aquest portal. Si ho desitges, ens pots explicar els motius de la baixa.

Continguts

Aquest portal dóna suport a totes les iniciatives relacionades amb la divulgació de la ciència en un sentit ampli, i dels seus valors i principis. És una eina de difusió del coneixement basat en l’evidència que no promou les pseudociències ni altres disciplines que no han estat contrastades ni avalades pel gros de la comunitat científica, mèdica i tecnològica. Els gestors del portal vetllaran per la qualitat dels continguts d’aquest portal i es reserven el dret de modificar-los o no publicar-los en el cas de que no es compleixin els criteris esmentats. Per a més informació sobre aquests aspectes, consulteu el nostre avís legal.

Qui som
Qui hem estat