Fitxa d'activitat

Un trivial estiuenc als museus

Data
27/06/2018
Hora
21:30
Descripció

Celebració del Museum Quiz Summer Tour, un trivial estiuenc per equips que té lloc les nits de cinc dimecres a cinc museus diferents de la ciutat.

El Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), el Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC), el Museu Marítim (MM), el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona (NAT-MCNB), s’uneixen aquest estiu per presentar la 2a edició d’aquesta divertida activitat: el Museum Quiz Summer Tour. Es tracta d’un trivial per equips de 4 a 6 persones majors de 18 anys en que l’actor i humorista Alberte Montes hi participarà com a quizmaster. Enguany, es jugarà consecutivament a cada un dels cinc museus de forma gratuïta. L’activitat està patrocinada per la Fundació Damm i hi col·labora l’Institut de Cultura de Barcelona.

L’activitat s’inspira en el pub quiz, un concurs de preguntes i respostes per equips que es juga als pubs de Gran Bretanya, amb tant d’èxit que s’ha estès per tot el món.

Es realitzarà tots els dimecres de juliol, de 21.30 a 23.30 h.

Hi haurà servei de bar, la recaptació del qual anirà destinada a entitats del barri, socials i sense ànim de lucre. També hi haurà una rifa d’objectes “poca-soltes”.

Més Informació

Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article