Fitxa d'activitat

Sobre el càncer de mama

Data
20/02/2015
Hora
08:30
Localització
Parc de Salut Mar, Hospital del Mar
Carrer Dr. Aiguader, 80
08003 Barcelona
Descripció

XVIII Jornada sobre el càncer de mama pel programa de detecció precoç de càncer de mama del Parc de Salut Mar, organitzada per Francesc Macià Servei d’Epidemiologia i Avaluació Parc Salut Mar.

Aquestes jornades de caràcter eminentment formatiu s’adrecen especialment a metges de família, ginecòlegs, epidemiòlegs, radiòlegs, infermeres, tècnics en imatge per al diagnòstic (tER) i tècnics en radioteràpia; també a altres especialitats mèdiques que treballen entorn del càncer de mama, patòlegs, cirurgians, oncòlegs, radioterapeutes i psicooncòlegs.

Més de 2.000 professionals de diferents especialitats, perfils i nivells assistencials ens hem anat trobant al llarg d’aquests anys per presentar i discutir diferents aspectes en l’àmbit de la prevenció, el diagnòstic i el tractament del càncer de mama.

La gestió, la lectura radiològica, les noves tecnologies aplicades, els factors de risc, l’avaluació dels resultats dels programes de detecció precoç del càncer de mama, així com aspectes relacionats amb la qualitat assistencial, el maneig terapèutic, la personalització, la informació i comunicació tramesa a les pacients, són temes que any rere any s’han anat exposant i debatent en aquesta Jornada. La confiança de molts professionals ha fet possible que aquesta Jornada s’hagi dut a terme durant 18 anys i segueixi aportant coneixements, avalant d’aquesta manera la tasca docent que pretenem.

Més informació

Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article