Fitxa d'activitat

Saps com fer un documental amb el mòbil?

Data
24/02/2019
Hora
16:00
Localització
Museu de la Mediterrània
Carrer Ullà, 27-31
17257 Torroella de Montgrí
Descripció

T’has plantejat algun cop ser el nou Fèlix Rodríguez de la Fuente, David Attenborough o Frank de la Jungla? El proper diumenge 24 de febrer, a les 16 hores al Museu de la Mediterrània (Torroella de Montgrí), tens una cita amb el Consorci del Ter i CreatiBio per aprendre a fer vídeos de natura amb el mòbil. Si us hi voleu inscriure, heu d’enviar un correu a activitats@consorcidelter.cat.

Durant aquest taller explicarem quines són les espècies que hi ha a Catalunya, com es poden observar i què es necessita, així com quins són els passos per fer un bon vídeo de natura. Partint de la idea inicial i l’estructura que es vol plantejar, durem a terme unes pràctiques on ensenyarem com es grava un vídeo amb el mòbil i acabarem editant-lo amb diverses aplicacions gratuïtes, tan per a Android com per a iPhone.

Amb aquestes eines volem aconseguir que la ciutadania es pugui acostar a la natura d’una forma diferent, la pugui gaudir encara més i pugui difondre les espècies que ha vist. D’aquesta manera, entre tots aproparem la biodiversitat a gran part de la ciutadania.

Tan si t’agrada la natura com si t’agrada fer vídeos, t’esperem en aquest taller.

Més informació:

Imatge: Marta Escolà

Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article