Fitxa d'activitat

Prehistòria en família

Data
29/11/2014
Hora
11:00
Localització
Museu d’Arqueologia de Catalunya a Barcelona
Passeig de Santa Madrona, 39-41,
08038 Barcelona
Descripció

Taller familiar i visita “Prehistòria en família”, els dissabtes i els diumenges al Museu d’Arqueologia de Catalunya, a la seva seu de Barcelona.

Taller

Tots els dissabtes i diumenges a les 11 h. Esteu preparats per viure la prehistòria? Us convidem a experimentar en família diferents activitats quotidianes dels nostres avantpassats, com feien foc, quines eines i estratègies de caça feien servir, com pintaven a les coves, com feien la ceràmica i la farina… Una experiència inoblidable per a tota la família! Com vam començar? Un viatge a la prehistòria.

Visita guiada

Tots els dissabtes a les 12.15 h. Durant la prehistòria es varen produir grans canvis. Després de conèixer les claus del llarg procés d’humanització, veurem com es vivia al paleolític, d’una manera nòmada, darrere dels ramats d’animals salvatges, i com això va anar canviant fins al neolític amb l’aparició de l’agricultura, la domesticació dels animals i la vida en poblats. Coneixerem també els grans monuments funeraris característics del megalitisme i els primers metalls.

Aforament limitat, cal inscriure-s’hi prèviament al telèfon 93 423 21 49 o a infomac@gencat.cat. Les activitats estan incloses en el preu d’entrada al Museu.

Més informació

Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article