Fitxa d'activitat

Portes obertes al PRBB

Data
03/10/2015
Hora
10:00
Localització
Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona
Carrer del Dr. Aiguader, 88,
08003 Barcelona
Descripció

Jornada de portes obertes al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, amb visites guiades, experiments, xerrades, tallers, cafès científics i molt més.

Com cada any el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona obre les seves portes al públic el primer dissabte d’octubre. Els científics i tot el personal dels centres del PRBB us explicarem què fem, com ho fem i on ho fem. Jugarem amb la ciència, xerrarem dels projectes en els que treballem, us ensenyarem els nostres laboratoris i els equips que fem servir, passejarem per l’edifici i us oferirem tallers, experiments i activitats. Podreu visitar l’edifici docent del Campus Universitari Mar, ubicat al costat del PRBB i participar en tallers i activitats per descobrir com es formen els professionals sanitaris i científics. Acabarem la jornada amb un interessant cafè científic.

En definitiva, us proposem passar un bon dia, divertint-vos amb la ciència i coneixent una gran infraestructura de la ciutat i als que hi treballen. Tot de forma gratuïta i per a tota la família.

Activitats

  • Visites guiades. Coneix per dins l’edifici del PRBB, els investigadors i la tasca que fan. Aquesta és una de les activitats estrella de la jornada de portes obertes i cal inscriure-s’hi prèviament a través d’aquest formulari.
  • Experiments. Fes recerca en temes de frontera amb les teves pròpies mans.
  • Xerrades. Els científics del parc parlaran de la seva recerca en sessions de 45 minuts que també compten amb les preguntes del públic.
  • Workshops i tallers. La novetat d’enguany. Durant una estona podreu experimentar, manipular, crear i aprendre de la mà d’investigadors dels centres del PRBB.
  • Cafè científic. “Vacunes, cap a on anem?”, amb Maria Lluch, del Centre de Regulació Genòmica, Àlex Olvera, de l’Institut de Recerca de la Sida, i Òscar Garcia Algar, president del Comitè Ètic d’Investigació Clínica. Modera la periodista de El País Milagros Pérez Oliva.
  • Altres activitats. Tallers de màgia, d’ergonomia i higiene, de salut cardiovascular, mural de la neurona…

Més informació

Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...