Fitxa d'activitat

Niu de ciència

Data
29/06/2019 - 01/09/2019
Hora
11:00
Localització
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Plaça Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Descripció

El Niu de Ciència és un espai destinat als infants de 0 a 6 anys. Es troba situat al costat mateix del vestíbul del Museu.

L’espai presenta curiositats de la natura, materials suggeridors que tenen per objectiu provocar, de manera espontània, el sorgiment d’hipòtesis, idees, preguntes, dubtes… i davant dels quals es poden prendre iniciatives diverses, precisament per donar valor al procés d’investigació.

L’objectiu d’aquesta manera de fer és trencar amb la idea de preguntes de resposta única per anar introduïnt la metodologia científica i ajudar a compartir entre infants i adults una interacció positiva al voltant d’un objectiu comú: investigar la resposta a les preguntes que ens puguem plantejar.

Horari:

Programació especial d’estiu: del 29 de juny l’1 de setembre:

  • De dimarts a dissabte d’11 h a 14 h.
  • Diumenge d’11 h a 14 h i de 16 h a 19 h.

Horari habitual:

  • dissabtes, d’11 a 14 h
  • diumenges, d’11 a 14 h i de 16 a 19 h

L’inici de la darrera sessió comença 30 minuts abans del tancament del Niu de ciència.

NO CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA. La inscripció cal fer-la al taulell de taquilles del museu el mateix dia. Cada sessió té una durada de 30 minuts, i en cada sessió poden entrar fins a 10 infants acompanyats, cadascun d’ells, per una persona adulta. Només en el cas que una única persona adulta acompanyi infants menors i majors de 6 anys, es permetrà l’entrada al Niu de l’infantsmajor de 6, que no podrà interferir en el desenvolupament de l’activitat.Recordem que el Niu de Ciència és només per a infants que venen en família.

Entrada gratuïta

Imprimeix Imprimeix
Mapa no disponible
Comparteix l'article