Fitxa d'activitat

Micos: una història de primats

Data
12/12/2019 - 26/04/2020
Hora
Tot el dia
Localització
Parque del Fórum
Plaza Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Descripció
Som primats!

Des dels grans goril·les fins als diminuts lèmurs ratolí, tots som primats.

Descobreix el nostre parentiu amb els altres primats i esbrina de quina manera les diferents espècies s’han adaptat a sobreviure en una gran diversitat d’hàbitats. Aprèn com mengen, es mouen, es comuniquen i sobreviuen els primats en un entorn en canvi constant.

Al món, ja som més de 7.000 milions d’éssers humans i les nostres activitats posen la major part dels nostres parents més propers en un risc d’extinció creixent. Actuem conjuntament per tractar de salvar-los abans no sigui massa tard!

L’exposició

L’exposició presenta 60 espectaculars espècimens naturalitzats creats per especialistes dels National Museums Scotland i una gran quantitat d’interactius, pel·lícules, models i fotografies.

El públic visitant podrà descobrir com es mouen i es comuniquen els diferents primats, com han desenvolupat eines per obtenir aliments i els seus complexos sistemes socials. L’exposició també examina la relació entre els éssers humans i els primats, incloses les formes en què moltes espècies estan en perill d’extinció a causa de l’impacte de la pèrdua d’hàbitat i la caça.

Aquesta exposició inclou una mostra de fotografies de Montserrat Pallàs, inspirada en el món dels primats.

Més informació: 

 

Imprimeix Imprimeix
Mapa no disponible
Comparteix l'article