Fitxa d'activitat

Més enllà de les paraules

Data
16/12/2015
Hora
12:00
Localització
Hospital Sant Andreu (Sala Gòtica)
Carrer del Remei de Dalt, 3
08241 Manresa
Descripció

Conferència teatralitzada “Més enllà de les paraules” a càrrec de l’Institut de Ciències i Teatre Incite.

Com ens comuniquem amb els altres? Què és el llenguatge? ¿Per a què serveix? Com es desenvolupa aquesta capacitat al llarg de la nostra vida? ¿Què passa i què fer quan aquesta capacitat es veu compromesa com succeeix en la malaltia de l’Alzheimer?

Som éssers socials, i el llenguatge sembla haver sorgit sobretot de la nostra necessitat de comunicar-nos i de relacionar-nos socialment. El llenguatge és un instint en l’ésser humà i l’evolució ha capacitat al nostre cervell per desenvolupar al màxim aquesta capacitat i facilitar la creació i establiment de les nostres complexes societats.

‘Más allá de las palabras’ és una conferència teatralitzada de l’Institut de Ciències i Teatre adreçada a tot aquell que vulgui comprendre les bases anatòmiques i biològiques de la comunicació verbal i no verbal, i com condicionen la nostra percepció i comprensió del món. Va adreçada a persones afectades directament o indirectament per la malaltia d’Alzheimer però també a docents, estudiants de secundaria (segon cicle), batxillerat i a un públic general.

Properes funcions: 

Mataró (18 de Desembre 12h), Barcelona, 22 de Gener a les 20h); Cerdanyola (23 de Gener a les 12h); Sant Cugat del Vallès 23 de Gener a les 18h); Cervera (23 de Gener a les 16h); Tàrrega (29 de Gener a les 20,30h); Lleida (5 de Febrer a les 17h).

Més informació

Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article