Fitxa d'activitat

Más allá de las palabras

Data
05/02/2016
Hora
17:00
Localització
Espai Orfeó
Carrer Sant Martí, 60-62
25004 Lleida
Descripció

Conferència teatralitzada “Más allá de las palabras”, sobre comunicació humana no verbal, a càrrec de l’Institut de Ciència i Teatre.

Com ens comuniquem amb els altres? Què és el llenguatge? Per a què serveix? Com es desenvolupa aquesta capacitat al llarg de la nostra vida? Què passa i què fer quan aquesta capacitat es veu compromesa com succeeix en la malaltia de l’Alzheimer?

Som éssers socials i el llenguatge sembla haver sorgit sobretot de la nostra necessitat de comunicar-nos i de relacionar-nos socialment. El llenguatge és un instint en l’ésser humà i l’evolució ha capacitat al nostre cervell per desenvolupar al màxim aquesta capacitat i facilitar la creació i establiment de les nostres complexes societats.

“Más allá de las palabras” és una conferència teatralitzada de l’Institut de Ciència i Teatre adreçada a tot aquell que vulgui comprendre les bases anatòmiques i biològiques de la comunicació verbal i no verbal, i com condicionen la nostra percepció i comprensió del món. Va adreçada a persones afectades directament o indirectament per la malaltia d’Alzheimer però també a docents, estudiants de secundaria (segon cicle), batxillerat i a un públic general. Espectacle gratuït.

 

Més informació

Imatge: InCiTe
Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...