Fitxa d'activitat

Lliurament dels premis Il·lustrafututrs

Data
04/10/2015
Hora
11:00
Localització
CosmoCaixa
Isaac Newton, 26
08022 Barcelona
Descripció

Acte de lliurament dels premis de la segona edició d’Il·lustrafuturs, certamen organitzat per l’Associació Catalana de Comunicació Científica, a través de la iniciativa Il·lustraciència, i l’Obra Social “La Caixa”, a través de CosmoCaixa.

Com seran les ciutats i l’entorn en un futur proper? I la tecnologia i la societat? Aquestes van ser les preguntes que han tractat de respondre a través d’il·lustracions els participants del Premi Internacional d’Il·lustració sobre les Grans Tendències del Futur. La segona edició d’Il·lustraFuturs, iniciativa organitzada per l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) -a través d’Il·lustraciència- i l’Obra Social “la Caixa”, ha finalitzat amb 105 obres presentades a concurs que s’han difós per les xarxes socials i que es poden consultar al perfil de Pinterest o al blog de la iniciativa.

El passat 10 de setembre es va anunciar la deliberació del jurat d’un certamen al qual s’han presentat propostes d’una vintena de països de tot el món. Tot i que la meitat de les il·lustracions rebudes són d’artistes espanyols, també han arribat propostes de Mèxic, Colòmbia, Regne Unit, Rússia i Portugal, entre altres.

Les primeres 30 reserves podran realitzar una visita guiada a l’exposició “Experiment any 2100. Què ens espera a la Terra del futur?”. Podeu reservar la plaça aquí.

Programa d’activitats

Més informació

Autor: Juan Samu / Il·lustrafuturs
Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article