Fitxa d'activitat

Il·lustraciència 2015

Data
30/04/2015
Hora
Tot el dia
Descripció

Tercera edició del Concurs “Il·lustraciència, premi internacional d’il·lustració científica”, organitzat per l’Associació Catalana de Comunicació Científica amb el patrocini del Ministeri d’Economia i Competitivitat i la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia. El formulari d’inscripció estarà obert del 3 de març fins el 30 d’abril.

Podran participar totes les persones majors de 18 anys o equips que ho desitgin, sense importar el país de residència actual. Cada participant podrà enviar una única obra. En el cas de participar en equip s’haurà d’indicar el nom de tots els integrants del mateix. L’obra haurà d’haver estat realitzada entre gener de 2014 i el 30 abril de 2015.

El tema de les il·lustracions ha d’estar relacionat amb la ciència o la natura i la tècnica és lliure. Els treballs no hauran d’incloure marques d’aigua. La proposta anirà acompanyada d’un text explicatiu de la mateixa d’entre 150-200 paraules en castellà, català o anglès. El participant haurà de completar degudament el formulari de registre que es troba al lloc web d’ilustraciència i posteriorment enviar la il·lustració en format PDF en alta resolució – format A3 (420 x 297mm) 300 dpi -per email a illustraciencia@gmail.com.

Premis

L’autor o autora de la il·lustració que resulti guanyadora del primer premi rebrà un premi econòmic de 600€. L’autor o autora de la il·lustració que resulti guanyadora del premi del públic rebrà un premi econòmic de 200€.

Les 40 il·lustracions seleccionades formaran part de la tercera edició d’Il·lustraciència, de l’exposició i el catàleg virtual.

Més informació

Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article