Fitxa d'activitat

Setmana del voluntariat ambiental

Data
30/05/2015 - 07/06/2015
Hora
Tot el dia
Descripció

Setmana del voluntariat ambiental, organitzada per la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya, Obra Social Fundació La Caixa, amb la col·laboració del Departament de Territori i Sostenibilitat i la Diputació de Barcelona.

Molts dels projectes mediambientals que es duen a terme arreu del territori són possibles gràcies a la col·laboració i dedicació de les persones voluntàries i gràcies a l’acollida, la formació i la gestió de les seves tasques que fan les entitats. Alhora, molts d’aquests projectes són una via per conèixer i implicar-se de forma activa i participativa en la conservació de la natura i la del medi ambient.

Què poden fer les teves mans per donar un cop de mà pel medi ambient? Mans laborioses, mans hàbils, mans creatives i mans responsables… Totes es podran lluir a les fotografies d’Instagram amb l’etiqueta de la Setmana, #svac2015.

Molts dels projectes mediambientals que es duen a terme arreu del territori no serien possibles sense la col·laboració i dedicació de les persones voluntàries i de la gran feina que fan les entitats, de vital importància per poder seguir endavant en la cura i millora del medi ambient.

Més informació

Imatge: Stéphane M. Grueso, wikimedia commons
 
Comparteix l'article