Fitxa d'activitat

Fes un vídeo de natura amb el mòbil

Data
04/06/2016
Hora
10:00
Localització
Biblioteca Sagrada Família
Carrer de Provença, 480
08025 Barcelona
Descripció

Taller “Com fer un vídeo de natura amb el mòbil2, organitzat per CreatiBio en el marc de la Setmana de la Natura.

Aquest taller de CreatiBio pretén ensenyar a gravar un vídeo de natura i editar-lo des de un mòbil (o tablet). Al centrar-se en la temàtica de la natura, primer es comentarà quins són els grups d’organismes existents a Catalunya, així com en quins moments es poden observar i com es pot fer-ho. Després es passarà a explicar els conceptes més bàsics que s’han de tenir en compte abans de gravar un vídeo, així com consells per fer-ho correctament i quins tipus de vídeo es poden crear. Finalment s’explicarà com editar vídeos amb el mòbil, mostrant dues aplicacions per fer-ho: Power Director (per a Android) i Filmorago (per a Android i iOS). A part de la teoria, hi haurà la part pràctica de gravar i editar un vídeo.

El taller es farà a l’aula de suport (planta 2ª de la biblioteca), és gratuït i està emmarcat dins de la Setmana de la Natura, organitzada per la XVAC (Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya) i la XCT (Xarxa de Custòdia del Territori). Per aquest motiu, s’espera un públic interessat en la natura i la seva conservació. Tot i això, el taller està obert a tothom, ja que els coneixements sobre gravació i edició de vídeo són aplicables a qualsevol temàtica.

Si esteu interessats a assistir al taller, envieu un correu a info@creatibio.com, ja que les places són limitades. És desitjable, en cas que vingueu, que porteu l’aplicació comentada (segons si teniu Android o iOS) ja descarregada, així com el carregador, per si se s’acaba la bateria, i que tingueu memòria suficient al mòbil o tablet.

Per a més informació

 

Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article