En el context de la pandèmia de la COVID-19, la informació que des d’un primer moment ha arribat a la ciutadania ha estat cabdal i capaç de generar confiança i autoresponsabilitat, però alhora també por, angoixa, incertesa i confusió. La informació pot tenir moltes fonts i formes d’expressió, però aquella que prové de fonts i mitjans públics, autoritats sanitàries i experts és la que major responsabilitat implica, atès que té la màxima credibilitat com a servei a la ciutadania. Alhora, comporta una exigència de rigor i transparència, com a valors ètics essencials. Sobre tot això es vol debatre en aquest webinar, amb professionals que estan informant, dia a dia, en primera línia, sobre l’evolució d’aquesta crisi sense precedents.
Per analitzar a fons aquestes qüestions, la Càtedra de Bioètica Fundació Grífols UVic-UCC ha organitzat una sessió mitjançant la plataforma Zoom de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.
Amb la participació de:
- Antoni Trilla, Cap del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l’Hospital Clínic de Barcelona.
- Mònica Terribas, Periodista. Directora i Conductora d’El Matí de Catalunya Ràdio.
- Milagros Pérez Oliva, Periodista i membre de l’equip d’editorials d’El País.
Sessió moderada per Núria Terribas, directora de la Fundació Víctor Grífols i Lucas, i de la Càtedra de Bioètica Fundació Grífols UVIC-UCC, i Ester Busquets, coordinadora de la mateixa càtedra.
Realitzeu la inscripció per rebre l’enllaç de connexió al webinar. Després d’omplir el formulari rebreu un e-mail amb les dades per poder accedir a la sessió.
Més informació: