Fitxa d'activitat

Dissenya i programa el vehicle del futur

Data
17/10/2015 - 18/10/2015
Hora
11:00
Localització
CosmoCaixa
Isaac Newton, 26
08022 Barcelona
Descripció

Taller de robòtica “Dissenya i programa el vehicle del futur”, organitzat pel CosmoCaixa de Barcelona.

En el marc del viatge dels dos protagonistes de la pel·lícula Back to the future, de Robert Zemickis, l’octubre del 2015, i amb motiu de la celebració del 30è aniversari de la seva primera projecció, CosmoCaixa organitza un taller utilitzant la metodologia de LEGO Education al voltant de la filmació.

Aprofitant el concepte de viatge en el temps, els participants treballaran els conceptes vehicle i futur per tal d’explotar i imaginar els vehicles de transport del futur.

Com seran els vehicles del futur? Tindrem vehicle propi o compartit? Qui els conduirà? Seran ordinadors amb rodes o cotxes amb un ordinador a sobre? Ningú té la resposta, però el futur és tan apassionant i incert com el va plantejar Back to the future ara fa 30 anys.

En aquest taller, els participants dissenyaran els seus vehicles del futur i en destacaran les característiques més diferencials en un petit book de disseny que es podran endur.

A continuació, programaran un vehicle robotitzat de LEGO Education per tal que passi per una pista recreada de Back to the future. El mètode d’assaig error els conduirà a l’èxit.

L’horari del taller és a les 11h, 12.30h, 15h, 16.30h i 18h.

Més informació

Imatge. Wikipedia 
Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article