Fitxa d'activitat

Dia de les Zones Humides a Ivars i Vila-sana

Data
01/02/2015
Hora
12:00
Localització
Estany d’Ivars i Vila-sana
Estany d'Ivars i Vila-Sana
Ivars d'Urgell
Descripció

El Dia Mundial de les Zones Humides es celebrarà a l’estany d’Ivars i Vila-sana a cal Sinén, recent estrenat centre d’informació situat en el que va ser l’emblemàtica masia de l’antic estany.

Farem alliberaments de fauna salvatge procedent del Centre de Recuperació de Vallcalent de la mà dels agents rurals i ens podreu ajudar a construir la plataforma per un niu de cigonyes a l’estany. També podreu visitar el punt de venda de productes locals i veure una representació de com eren algunes estances de l’antiga masia de cal Sinén.

Les zones humides són sistemes naturals molt amenaçats, especialment dins l’àmbit de la Mediterrània. Moltes d’elles han sofert processos de dessecació per aprofitar-les agrícolament; altres han estat afectades greument per processos urbanístics o construcció d infraestructures i, pràcticament, totes pateixen problemes de conservació que posen en perill la seva existència o com a mínim condicionen de forma substancial el desenvolupament del seu potencial ecològic.

Totes les activitats són gratuïtes.

Més informació

 

Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article