Fitxa d'activitat

Claus per bioemprendre

Data
03/05/2016
Hora
18:30
Localització
Centre Esther Koplowitz (CEK)
Carrer Rosselló 149-153
08036 Barcelona
Descripció

Inici del 6è Curs d’Iniciació a l’Emprenedoria “Claus per bioempendre”, organitzqat per la Fundació Bosch i Gimpera, l’Associació de Biotecnòlegs de Catalunya, Biocat, CataloniaBio i la Fundació Escola Emprenedors.

En els temps actuals és difícil escollir el futur professional. Convertir-se en bioemprenedor i crear el teu propi negoci al voltant d’una oportunitat en biotecnologia o biomedicina és una realitat cada cop més freqüent i interessant. Les companyies d’èxit contenen una barreja especial d’ingredients: persones amb la intenció clara d’ajudar a resoldre problemes reals, una solució o descobriment científic que es pot posar en pràctica, un capital, una propietat intel·lectual, un model de negoci sostenible, i capacitat per comercialitzar-lo.

En aquest seminari et presentem l’experiència personal de diferents bioemprendedors. Persones extraordinàries que avui, al nostre país, estan tirant endavant companyies innovadores i internacionals. Ells t’explicaran de primera mà:

  • Quan una idea és realment una bona oportunitat? Com la puc protegir?
  • Quin és el millor model de negoci per tirar endavant la meva idea?
  • Com puc formar el millor equip?
  • Necessito finançament? Si el necessito, on el trobo?
  • Quins són els principals riscos de les petites companyies?
  • Com evolucionen les companyies, i què he de tenir en compte per al futur?
  • Quina formació addicional em farà falta?

El curs se celebrarà el 3,10,17 i 24 de maig de 2016, de 18:30 a 20:30 hores. Està adreçat a estudiants i llicenciats en ciències de la vida biologia, farmàcia, biotecnologia, medicina, bioquímica, veterinària, químiques), estudiants de màster, doctorats i joves investigadors i té un preu de 50 euros, tret de per a membres del Grup UB i socis d’ASBTEC, que costa 30 euros.

Més informació

Imatge: kaibara87 / Wikipedia
Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article