Fitxa d'activitat

Casos empresarials d’èxit en temps de coronavirus

Data
16/06/2020
Hora
17:30
Descripció

La Facultat d’Empresa i Comunicació de la UVic-UCC destinarà el mes de juny a reflexionar sobre els efectes de la pandèmia de la Covid-19 des d’un punt de vista polític, social, econòmic i comunicatiu. Ho farà amb un cicle de webinars que porta per títol “La nova normalitat: l’endemà de la COVID-19”, on diferents experts reflexionaran i radiografiaran l’escenari posterior a aquesta crisi sanitària.

“La pandèmia de la Covid-19 ens ha obligat a fer una llarga pausa en el nostre model de vida agitat i hipermediatitzat i, conscients o no, ple de pautes de consum compulsives fruit de la inevitable digitalització”, afirma el degà de la Facultat d’Empresa i Comunicació, i investigador del grup de recerca Emprèn, Josep Burgaya. Aquesta reflexió és el punt de partida del cicle de conferències en línia: “Davant l’escenari de la ‘nova normalitat’ de quan la pandèmia remetés de què tothom parlava, i amb la perspectiva del desconfinament a tocar, ens va semblar que era hora de plantejar-nos quines seran o haurien de ser les pautes d’aquesta nova normalitat”, diu Burgaya. El cicle, doncs, té com a objectiu “obrir mirades i ampliar el focus sobre aquestes qüestions”.

El tercer webinar d’aquest cicle serà el 16 de juny (17.30h) i portarà per títol “Casos empresarials d’èxit en temps de coronavirus”. En aquest cas, l’expert convidat serà Oriol Amat, catedràtic d’Economia Financera i Comptabilitat i degà de la Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra.

Aquest cicle d’activitats forma part del programa de la Universitat d’Estiu de la UVic-UCC. A totes les sessions s’hi podrà participar a través de la plataforma Zoom, i també es podran seguir en streaming a través del web http://www.el9nou.cat

Cal inscriure’s per obtenir l’enllaç d’accés al webinar. Ho podeu fer en aquest enllaç.

 

Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article