Fitxa d'activitat

Cap a una economia més ètica?

Data
27/11/2014
Hora
19:00
Localització
Palau Macaya
Passeig de Sant Joan, 108
08037 Barcelona
Descripció

Debat “Cap a una economia més ètica?”, amb Antón Costas, catedràtic d’Economia de la Universitat de Barcelona, i Lourdes Beneria, catedràtica emèrita de la Universitat de Cornell, amb la moderació de la periodista Milagros Pérez Oliva, dins del cicle “Futur(s)” que organitzen l’Obra Social “La Caixa” i l’Ateneu Barcelonès.

Atur, més treball temporal i parcial, inseguretat financera i pobresa són algunes de les conseqüències de la crisi econòmica que vivim actualment.

Segons l’últim informe de l’OCDE sobre benestar, això ha anat lligat a una menor satisfacció amb la vida i una baixada important en la confiança dels ciutadans cap a les institucions en els països greument afectats per la crisi. Com es pot revertir aquesta tendència?

L’economia del futur ens ha de garantir l’accés a béns i serveis però també a llocs de treball que assegurin els nostres estàndards de vida i, alhora, preservar la sostenibilitat del planeta. Com serà el nou home econòmic i quins seran els reptes d’una nova economia?

Més informació:

Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article