Fitxa d'activitat

Imatge de l'obra Amor en Tiempos de Crisis

Amor en tiempos de crisis

Data
11/03/2016
Hora
19:00
Localització
Centre Cívic Urgell
Carrer del Comte d'Urgell, 145
08036 Barcelona
Descripció

Conferència teatralitzada ‘Amor en tiempos de crisis’, sobre comunicació humana no verbal, a càrrec de l’Institut de Ciència i Teatre.

Sinopsi

En Thomas és el presentador d’un programa magazíne i viatja per tot Espanya per parlar del que més interessa: l’AMOR. I per a això avui compta amb la inestimable visita d’una veritable alquimista de l’amor, capaç de donar resposta als misteris més profunds de la relacions humanes. Però en aquesta ocasió no ha vingut a parlar-nos de la màgia que envolta a l’amor. Ni a fer filtres d’amor, ni a tirar cartes de tarot. Avui ens desvetllarà els imperatius sexuals i amorosos de l’ésser humà, els que si que són tangibles, i que podem accedir al seu coneixement.

Tenen alguna cosa a veure el sexe i l’amor? Com comença l’amor? Som monògams? Aquestes i moltes més qüestions que avui anem a debatre en aquesta nova edició que ara mateix dóna començament. Aprofiteu! La nostra convidada d’avui contestarà els dubtes o preguntes i qui sap si a donar resposta a algunes de les seves crisis…. Ara si, sense més dilació … amb tots vosaltres l’Aurora Ushás !!!!

Continguts

Què és l’amor? Per què ens porta al cel i l’infern al mateix temps?

L’amor és un estat que transforma tot el que toca: dóna sentit a la vida, modifica la nostra percepció de la realitat i canvia dràsticament el nostre comportament. En aquesta conferència explorarem els aspectes biològics, antropològics i culturals del desig i l’atracció sexual, l’enamorament, l’amor romàntic, i els canvis que experimentem a mesura que la parella s’estabilitza. I la monogàmia i altres vincles humans, la fidelitat i les diferents cares de l’adulteri, l’amor “perfecte” i el divorci.

A través del teatre i la ciència anirem desvetllant les bases anatòmiques i bioquímiques de l’amor, les claus psicobiològiques de l’elecció de la parella i el per què l’amor ens porta a estats similars a l’addicció.

Espectacle gratuït.

Més informació

Imatge: InCiTe
Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...