Fitxa d'activitat

Alimentació: mites i falses concepcions

Data
11/12/2019
Hora
17:00
Localització
Sala Pi i Sunyer de l’Institut d’Estudis Catalans
c/ del Carme, 47
08001 Barcelona
Descripció

Des de la Secció Biologia i Societat, de la Societat Catalana de Biologia, amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Comunicació Científica, proposem una nova Jornada de Santa Llúcia per tal d’acostar el coneixement científic actualitzat a tot el públic, tant acadèmic com no acadèmic, que vulgui assistir-hi. Enguany volem fer difusió del coneixement sobre un tema que afecta tothom: l’alimentació.

L’alimentació és la funció vital que duem a terme dia a dia i a través de la qual obtenim els nutrients i l’energia que ens permeten cobrir els requeriments per a continuar vivint. Aquesta funció la fem tots els organismes vius i, per tant, no hauria de presentar cap misteri; tot i això, la tecnologia i el transcurs de la història ens fan veure que actualment formem part d’una societat que té un interès especial per aquest tema.

La gran rellevància que té l’alimentació per al nostre estat físic i de salut fa que darrerament la societat s’hagi preocupat molt per l’origen, l’estat i les etapes per les quals transcorre tot allò que ens mengem. Aquesta preocupació ha augmentat en el moment en què termes com transgènics, bioestimulants o prebiòtics s’han relacionat amb aquesta funció vital.

Dialogarem sobre totes aquestes qüestions i altres dubtes que puguin sorgir amb els ponents de la Jornada de Santa Llúcia d’enguany.

 

Més informació:

  • Programa a l’ACCC
  • Jornada gratuïta.
  • Es prega inscripció prèvia al següent formulari

 

Imprimeix Imprimeix
Mapa no disponible
Comparteix l'article