Articles

Setmana del 17 al 23 de novembre

Deprés de celebrar-se els primers actes, el cap de setmana passat, aquests dies ens submergim de ple en la 19ª Setmana de la Ciència. De fet, la inauguració oficial té lloc el dilluns 17 de novembre al Parlament de Catalunya a partir de les 9 del matí, amb la conferència “Podrem eradicar la infecció per VIH en les persones infectades? Paper de la vacuna terapèutica”, a càrrec de Bonaventura Clotet, director de l’Institut de Recerca de la Sida. L’acte es pot seguir per streaming a través del Canal Parlament.

A finals de setmana s’uneix a l’agenda un nou esdeveniment de llarga durada: la Setmana Europea de Prevenció de Residus, que fins el dia 30 ofereix tota mena d’accions per conscienciar en la reducció, reutilització i reciclatge de residus, i fomentar el consum responsable.

També destacar aquesta setmana el llançament d’un nou concurs obert a tot tipus de públic. Es tracta de Il·lustrafuturs, Premi Internacional d’Il·lustració Sobre les Grans Tendències del Furur. El concurs parteix de la iniciativa conjunta d’Il·lustraciència, de l’Associació Catalana de Comunicació Científica, i del CosmoCaixa.

A més d’aquestes recomanacions la setmana compta amb molts actes més. Consulteu-los als següents enllaços: