Articles

Del 9 al 15 de novembre

Divendres, 13 de novembre, comença a Catalunya una nova edició, la vintena, de la Setmana de la Ciència, que s’inaugura oficialment el dilluns, 16 de novembre. Fins el dia 23, moltes entitats, incloses la majoria que surten representades en aquest portal, organitzen activitats de divulgació científica adreçades a tots els públics però amb especial èmfasi al públic jove i estudiant. Com a novetat, la setmana inclou enguany un concurs fotogràfic a través d’Instagram.

La setmana passada s’inaugurà a Barcelona el Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient, el FICMA, durant el qual es projectaran uns 120 documentals i curtmetratges. Com en edicions anteriors, el festival inclou també una secció per a nens i nenes, el Petit FICMA. Encara teniu fins dijous per participar en el festival.

I un any més per aquestes dates, dijous arriba al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona l’exposició del concus de fotoperiodisme World Press Photo. La mostra dura un mes i recull imatges, en general força impactants, de l’actualitat del 2014, on hi juga també un paper rellevant la natura i el medi ambient.

La setmana compta amb més activitats de cultura científica. Consulteu-les en aquests enllaços: