Articles

Logo de.l cicle Ciutat Verda

Ciutat Verda

Ciutat Verda neix amb la intenció d’esdevenir un cicle d’activitats que ens faci reflexionar, mitjançant el dibuix, sobre la nostra ciutat, els espais verds present en aquesta i la salut que se’n deriva.

Organitzat per l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) a través de la iniciativa Il·lustraciència i amb la col·laboració de l’Aula ambiental Bosc Turull, l’Aula ambiental de les Corts (Centre Cívic Can Déu), l’Aula ambiental Sagrada Família, la Biblioteca Sagrada Família, el Centre de la Platja, l’Espai lúdic ambiental per a famílies del Parc de la Ciutadella i La Fàbrica del Sol, Ciutat Verda és un cicle d’activitats, o que neix amb l’objectiu de donar visibilitat als espais verds de la ciutat i els seus efectes sobre la nostra salut.

S’organitzaran xerrades relacionades amb la salut, la contaminació o els espais verds, entre altres, i es desenvoluparan tallers de dibuix on s’explicaran tècniques com l’aquarel·la o la tinta xina i trobades de dibuix amb ciutadans per dibuixar diferents espais verds de la ciutat. En aquest context, es generaran materials de valuosa importància que mostraran com els participants perceben la riquesa de vegetació urbana.

Totes les activitats del cicle són gratuïtes, però és necessària la inscripció prèvia. Les activitats es realitzaran en diferents equipaments de la ciutat a partir del 20 de maig fins el 30 de juny de 2016. Consulta totes les activitats del cicle a través d’aquest enllaç.

Activitats

Més informació

 

Imatge: Ciutat Verda